Altanafskærmning: Sådan bruger du din altan i de kolde måneder

En altan behøver altanafskærmning (foto minaltan.dk)
En altan behøver altanafskærmning (foto minaltan.dk)

Du sidder indendørs og tænker tilbage på sommeren på jeres nye altan. Der blev brugt timer rigtigt mange dejlige timer derude. Børnene legede derude stort set hver dag. De syntes, at det var hyggeligt at bygge huler med tæpper og puder derude og få serveret saftevand og sidde og kigge ud på byen.

I voksne var også storforbrugere af den. Gode lange lyse sommeraftener, hvor I kunne sidder derude med gode venner og snakke, drikke vin og spise god mad. Det hele var på en måde noget nemmere. Tørrestativet kunne stå derude i stedet for at stå og fylde på badeværelset, og I kunne have jeres krydderurter og tomatplanter, så det næsten var som at have en rigtig lille have på 5. Sal midt inde i storbyen.

Men hvad så nu? En kold vind blæser, og kalenderen har sagt november. Vi ved, at vinteren og sneen lurer lige om hjørnet, og selvom det også er hyggeligt at sidde inde, savner vi at komme ud. Der er mørkt, når man tager af sted på jobbet om morgenen og nærmest også mørkt, når man begiver sig hjem igen. Altanen indbyder ikke ligefrem til at blive brugt, når det er så koldt.

Med en altanafskærmning kan du finde læ på altanen

Men der findes en løsning, så I kan få brugt altanen også om vinteren.. Hvad med at investere i en altanafskærmning. Den kan du sætte op på altanen, og så er det faktisk helt dejligt at sidder derude med en varm strikketrøje, et uldtæppe og en kop varm kaffe. Sæt dig derud og sid i læ for vinden og få lidt sol i ansigtet. Det er sundt at få lidt D-vitaminer, og man bliver også gladere.

Find en altanafskærmning hos Minaltan

Læs mere om altaner her:

Få en dejlig udendørs plads med altaner

2 thoughts on “Altanafskærmning: Sådan bruger du din altan i de kolde måneder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *