Bliv praktisk med stil, ved at købe et vitrineskab

Masser af plads (foto traevarer.dk)
Masser af plads (foto traevarer.dk)

Det er rigtig smukt at komme hjem til nogen, som har et hjem der bare emmer af orden. Men man kan også næsten blive en anelse stakåndet, fordi man ikke kan regne ud hvor de har gjort af alle de ting de naturligvis må have ét eller andet sted. Det kan være de har benyttet sig af det smarte trick, kun at have skabe som er elegante, således man også har mulighed for at stuve ting af vejen i stuen. Det kan man nemlig gøre i sit vitrineskab.

Hav dine brugsting let tilgængeligt

Er man typen der samler på smuk brugskunst, er der en stor sandsynlighed for at du også ønsker at vise det lidt frem, da det ellers bliver lidt for sjældent du har mulighed for at nyde det. Der er ikke noget ved at have det smukkeste håndmalede kaffestel, som bare får lov at samle støv i bunden af et skab. Sæt det hellere frem i dit vitrineskab bag en glaslåge, og belys det med de indbyggede spots. Det giver en god effekt, og er både smukt og praktisk på samme tid.

 

Hele idéen ved at have et vitrineskab, er at du har mulighed for både at kunne vise noget frem og gemme noget væk i det samme møbel. Som oftest er det bygget op i moduler, således du har mulighed for at gemme fyrfadslys, stearinlys og andet habengut, som hører hjemme i spisestuen, i de indbyggede skuffer, samtidig med at du kan præsentere en smuk skål, enten i et åbent modul eller på toppen af skabet.

 

Et vitrineskab fås i mange forskellige modeller

Vitrineskabe er ikke bare én ting. Du kan få dem i utallige forskellige modeller og stilarter. Du kan sagtens få et vitrineskab, som passer perfekt ind i det meget minimalistiske moderne hjem. Her vil det typisk være bygget op af noget finér, som er malet over et antal gange med klar lak, så man få et super stilrent look.

 

Find et flot vitrineskab

 

Klik videre ind i disse indlæg

Funkis er fundamentet for din families drømmehus

Louise Roe stimulerer dine sanser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *