Børneseng giver plads til søvn og leg det samme sted

En sjov seng til dit barn, som heller ikke er dårlig at sove i (foto traevarer.dk)
En sjov seng til dit barn, som heller ikke er dårlig at sove i (foto traevarer.dk)

På et børneværelse skal praktiske anliggender og sjove udfoldelser spille sammen. Det er samtidig ikke altid, der er meget plads at gøre med. Uanset hvor mange børneværelseskvadratmeter du har, så er det en rigtig god ide at investere i en børneseng, der både giver plads til at lave sjov og til at sove godt. To ting, der er vigtige hver eneste dag.

Børnesenge findes både som lave senge og som køjesenge. Køjesengen giver plads til, at man kan sætte et skrivebord, reoler eller noget endnu mere spændende legetøj under den. Samtidig kan en køjeseng også tilføjes andre små, sjove elementer. Det kan for eksempel være en rutsjebane eller et prinsessetårn. En køjeseng er let at gøre til en børneseng.

Hvis du ikke er til køjesenge eller hellere bare vil have en lav seng til dit barn, så er der også mange gode muligheder for at få legen frem i den. Her er der plads til legetøj i skuffer underneden, et rækværk langs sengen eller lignende. Rækværket gør det let at forestille sig, at man sidder i en båd, på et større skib eller måske på en øde ø.

Børnesenge til alle børn

En børneseng er ikke bare en seng. Først og fremmest findes der børnesenge i flere størrelser. Nogle er til de helt små børn, hvor andre senge er større – men ikke helt ligeså store som en voksenseng. En sengestørrelse, der passer til kroppen er rart. Den føles omfavnende og tryg. Det skal en børneseng være.

Hvis du er i tvivl om, hvilken børneseng dit barn skal have, så findes der også børnesenge, som både kan gøres høje og lave. Du kan sætte sjove ting på, hvis det passer dig, og du kan holde den helt simpel, hvis det er sådan dit barns børneværelse skal se ud.

Se udvalget og find dit barns børneseng her

Læs om elevationsseng:

Elevationsseng – lidt mere luksus til hverdagen

2 thoughts on “Børneseng giver plads til søvn og leg det samme sted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *