Den danske sommer lokker folk på altanerne

En stålaltan er det bedste valg (foto minaltan.dk)
Udnyt træmmerne på en stålaltan til klatreplanter (foto minaltan.dk)

Sommeren er endelig over os, og det betyder en masse tid udenfor med grill, hygge og lange sommernætter. Det er også den tid, hvor de fleste rykker det meste af deres dag ud på altanen og sørger for at tilbringe så meget af de lyse timer udendørs som muligt. Og det er også med at nyde det. For før vi ved af det, sniger de mørke timer sig frem igen, og efteråret kommer. Så her har du nogle tips til, hvordan du får brugt din altan så meget som muligt i sommertimerne.

 

Sådan udnytter du din altan

Først og fremmest kommer det selvfølgelig an på, hvor stor den er. Er det en lille, fransk altan, er der ikke meget sjovt i at sidde foran vinduet. Men gør det alligevel! Få lyset og luften ind og nyd den blå himmel. Det gavner alt sammen både på krop og humøret. Har du en lidt større altan, hvor der er muligheder, så start med at spise derude så meget som overhovedet muligt. Morgenmad, frokost og aftensmad. Dagen starter altid bedst med et skud frisk luft, og der er ikke noget bedre til at vække dig. Det bliver også bedre aftensmad af at spise udendørs. Der er masser af muligheder i at grille – også selvom det bare er en lille engangsgrill.

 

Skab din egen byhave

Udover spisningen kan du også sagtens få dagen til at gå ude. Har du sommerferie, så lad computeren blive inde, og tag i stedet en bog eller et blad med ud. Du ved, du alligevel skal have læst den der bog, så det er bare med at komme i gang. Hvis ikke så kan du også bare lægge dig på altanen med radio eller en podcast-udseendelse. Bor I flere i lejligheden, så underhold hinanden i det gode vejr. Find et spil frem og få noget hygge ud af timerne på altanen.
Mulighederne er mange, og vil du også være en del af dem der hygger på altanen, så kig her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *