Drømmer du om en ny reol finder du den i det kæmpe udvalg

reol med skuffer traevarerdk
Få en ny og fin reol med skuffer (foto: traevarer.dk)

Drømmer du om at forny dit hjem med en ny flot reol eller måske endda en serie af reoler, så finder du her et kæmpe udvalg, hvor der er med garanti er noget for enhver smag. Alle reolerne i sortimentet er produceret af naturtræ enten i massiv version, som krydsfiner eller som MDF. KUBIK-serien tilbyder et klassisk og tidssvarende produkt. Reolerne er skabt i mange kombinationsvarianter, så du kan bygge op, bygge til og bygge om i det uendelige. Mulighederne er mange.

 

Reol serier til alle behov

Et stort mode hit har været at kombinere flere KUBIK-reoler i forskellige dybder, for at skabe variation og skævhed. ABC Classic-serien af stigereoler, tilbyder et helt unikt koncept, som bygger på kvalitet og fleksibilitet. Det er muligt at kombinere alle elementerne fra serien på kryds og tværs, i forskellige højder og dybder. ABC-serien så lyset første gang i 1975 og man har siden da bevaret en stor del af de originale elementer, skabt nye og moderigtige elementer, som passer til tidens tendenser for derefter at lade nogle af de ældre elementer udgå. Man har derfor mulighed for stadigvæk at udbygge sin oprindelige ABC-reolsystemer, da de fortsat produceres på samme måde.

 

Benyt som rumdeler eller ekstra opbevaring

Reolerne fås i fyrretræ, enten som ubehandlet, hvidvasket eller sortmalet. Flash reolsystemerne er specielle. Sideelementerne er produceret af ubehandlet asketræ og hylderne af laminatbelagt krydsfinér. De er moderne, tidsløse, og chic til bolig, der kræver et mere anderledes look. Udover dette udsnit af serierne i sortimentet, kan du finde de klassiske og praktiske bogkasser, vinreoler, reoler med skuffer, reoler med diagonale hylder til vin, udbygningsmodeller og meget meget mere.

 

Find din reol her

 

læs mere;

Vitrineskabe: Sådan bruger du gamle møbler i et moderne hjem

En topmadras minder os om søvnens smukke egenskaber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *