Elevationsseng – lidt mere luksus til hverdagen

Dunlipllo Selection 400 (Foto: Dunlopillo.dk)
Dunlipllo Selection 400 (Foto: Dunlopillo.dk)

Hvis din sofa er lidt for hård at ligge på – eller hvis hele familien ikke kan være på den – skulle du tage at gøre sengen til familiens nye værested. Med en elevationsseng er det både muligt at sætte sig op, uden at bøvle med puder i lænden og nakken. Og det er muligt at lægge sig ned igen. Alt du behøver at have styr på er fjernbetjeningen. Med den kan du regulere, hvordan du eller I vil sidde eller ligge.

Hvis du stadig holder på at stuen er det sted, familien samles, kan en elevationsseng stadig være en god investering. Med en elevationsseng er overskud i højsædet. Her kan du have et frirum, hvor der både er plads til at sidde og ligge. Uanset hvad du har brug for, er det igen fjernbetjeningen du skal have fat i. Den kan du regulere ryggen med og dertil har nogle elevationssenge sågar også den mulighed, at du kan bøje knæene lidt. På den måde er det let at få benene op efter en lang arbejdsdag. Alt efter hvad dine behov er, er der en elevationsseng, der passer til dig.

En seng med personlighed

For at din elevationsseng passer til dig, er det selvfølgelig også vigtigt at finde en madras, der passer til din krops behov. Det vigtigste ved en madras er, at den stabiliserer hele din krop og særligt din ryg. Hvis du har en madras, der varetager dine behov, er du (tæt på) sikret, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag. Mareridt kan en god elevationsseng ikke hjælpe dig udenom, men den kan sørge for at du ligger godt trods alt.

Elevationssenge giver dig mulighed for at sidde og ligge godt, uanset om du spiser morgenmad, ser fjernsyn, læser en bog, hygger med familien eller sover. Med en elevationsseng har du lidt mere luksus til hverdagen.

Find din elevationsseng her

3 thoughts on “Elevationsseng – lidt mere luksus til hverdagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *