Elevationssengen for alle

Elevationsseng tilbud (foto: sengespecialisten.dk)
Elevationsseng tilbud (foto: sengespecialisten.dk)

Den helt rigtige seng er vigtigt for hvordan du sover, og hvordan din krop føles når du vågner. Der er intet værre end at vågne med en helt radbrækket krop. Hvis det er tilfældet, er der heldigvis råd for det. Selvom en elevationsseng er blevet mere og mere populær at anskaffe sig, er det ikke ensbetydende med, at det er den rigtige seng for dig. En elevationsseng kan være en god idé for dig, der bruger sengen til mere, end at sove i – fx læsning eller at se TV, eller har brug for at ligge i forskellige højder.

 

Hvem får mest ud af en elevationsseng?

Der er mange, der ville få mere ud af at vælge en elevationsseng frem for den traditionelle statiske seng. Grunden til at en elevationsseng ofte bliver anbefalet til ældre, er at sengen kan være behjælpelig med nogen af de ting, den ældre befolkning ofte kæmper med. For eksempel rygproblemer og uro i benene. En løftet fodende kan hjælpe på uro i benene og modsat en pude under foden, kan du fri bevæge dig om på siden og maven uden at ligge ubehageligt. En elevationsseng kan også være en god løsning til par, hvor den ene snorker meget. Ved at hæve hovedlejet en smule, vil der være bedre luftveje, og dermed også mere ro på vejrtrækningen. Derfor vil et hævet hovedleje også være godt for folk, der kæmper med forkølelse og allergi. Derved vil du få en god søvn.

 

En elevationsseng til gravide

Det er dog mere en ældre mennesker, der får godt ud af en elevationsseng. Gravide kvinder kan også få stor glæde i at skifte en klassiske seng ud med en seng med elevation. Ved at ligge med hoved og ben hævet en smule, kan både vand i benene og halsbrænd minimeres. Derudover vil det også være nemmere og mere behageligt at amme barnet i sengen, når du kan sidde oprejst.

Se udvalget af elevationssenge her og hvor du kan købe

 

Læs også:

Dunlopillo basic skaber et godt miljø for kroppen om natten

Wonderland bringer nye dybder til drømmenes dale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *