Gå glad i bad – Pep dit badeværelse op med smukke bruseforhæng

Et godt bruseforhæng skærmer af og pynter (foto cahetu.com)
Et godt bruseforhæng skærmer af og pynter (foto cahetu.com)

Et bruseforhæng er et musthave på et badevægelse. Du vil ikke have vandsprøjt ud over det hele. Når det så er sagt, så er det utroligt, hvad et bruseforhæng kan gøre ved dit badeværelse. Stilen kan komme eller ændre sig med ét.

Der er nærmest ingen undskyldning for ikke at have et sjovt badeværelse. Den største undskyldning er måske, at man ikke gider bruge en formue på et dumt bruseforhæng, men nogle bruseforhæng er dog så fede, at det kan ændre selv den holdning og give dit IKEA-badeforhæng baghjul.

Naturlige bruseforhæng fra By Nord

Et bruseforhæng, som måske kan få dig til at skifte mening, er en af de forbløffende modeller fra By Nord, som sætter nordisk natur på print. By Nords univers består af faretruende Isbjerge forude, iskolde og alligevel varme havudsigter, samt storslåede fyrreskove. Bruseforhængene er stilrent holdt i sort og hvidt, og et bruseforhæng fra By Nord virker som meget mere end et bruseforhæng – nærmest et kunstværk. Bruseforhænget kan sætte stil på ethvert badeværelse, og det kan forbløffe dig, hver gang du skal i bad.

Smarte grafiske bruseforhæng fra Ferm Living

Er du ikke fan af nordisk natur, bliver du måske mere inspireret af de mere grafisk designs fra Ferm Living. Bruseforhængene fra Ferm Living slipper trekanterne fri på dit badeværelse – enten sorthvide trekanter eller farvede trekanter. Valget afhænger af, hvad du bedste kan lide, og om du skal have stilfulde farver ind på badeværelset, eller om du skal holde det stilrent i sort og hvidt.
Er du til farver kan du gå efter modellen Spear, og er du til sorthvid er modellerne Triangle og Half moon måske mere noget for dig.

Et kig på de nævnte bruseforhæng får dig måske til at glemme, at du ikke ville bruge penge på et dumt bruseforhæng.

Se et udvalg af bruseforhæng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *