Giv dine børn de mest farverige juniorsenge

En sjov seng til dit barn, som heller ikke er dårlig at sove i (foto traevarer.dk)
En sjov seng til dit barn, som heller ikke er dårlig at sove i (foto traevarer.dk)

Når dine børn og dig selv, skal sove om natten, er der nogle essentielle overvejelser. Vi skal være bevidste om vores sengemiljø og indeklima. Der skal helst være mildt og lidt koldere end resten af vores hjem. Vi skal være bevidste om hvilken madras, som vi vælger at sove på. Den skal imødekomme vores personlige og individuelle behov. Hvad enten du helst sover i en blød eller en hård seng. Hvad enten om du foretrækker en boksmadras eller en luftmadras. Hvad enten du sover bedst med en topmadras eller ej.

Lav en liste med præferencer

Vi skal være bevidste om, hvordan vi helst vil have lyset.Er vi typerne der sover let og derfor let bliver forstyrret af lys? I så fald skal vi have et meget mørkt soveværelse med eksempelvis mørklægningsgardin. Er vi typerne, som sover rigtig tungt? I så fald skal vi naturligvis ikke investere i et mørklægningsgardin til vores soveværelse. Her ville det være en bedre idé, at købe et let og lyst gardin. Alle disse listede overvejelser er essentielle for dit valg af senge. Det gælder i særdeleshed også når du skal give dine børn deres juniorsenge. Da de er børn, tænker de naturligvis ikke over disse ting og det er her at du skal hjælpe dem. Og så skal I ellers lade fantasien løbe af med jer, sådan at du giver dine børn de bedste rammer for deres nattesøvn.

 

Gør nattesøvnen til en leg

Der findes et hav af grunde til, hvorfor du gør det bedste for dine børn. Det er ikke rationelt, det er emotionelt. Dine børn er det vigtigste i din verden. Du tænker på dem dagligt og vil naturligvis give dem det bedste af det bedste. Dette gælder også for deres nattesøvn. Det er nemlig her at de restituerer og genvinder deres fysiske og mentale energi. Sådan at de er klar til at tage i børnehave eller hvad end deres dag byder dem. Det er derfor rigtig vigtigt, at de finder deres drømme juniorsenge. På den måde, vil deres nattesøvn blive en drøm. En drøm hvor fantasien kun sætter grænser.

Se et stort udvalg af juniorsenge her: www.traevarer.dk

 

Læs også

Hagedornhagen billeder emmer af vitalitet og æstetik

Dunlopillo madras – madrassen, der er god til det hele

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *