Læs her hvorfor topmadrasser er gode for din sundhed

Selv de bedste senge er ikke meget værd uden topmadras (foto dunlopillo.dk)
Selv de bedste senge er ikke meget værd uden topmadras (foto: dunlopillo.dk)

Det kan hurtigt blive en dyr omgang at købe en ny seng. Du skal bare huske på, at din seng også er en investering i din sundhed og i din livskvalitet, så derfor er det måske mange penge på én gang, men det er også vigtige penge. Når det så er sagt, så gælder et også om, at denne investering gerne skulle holde så mange år, som overhovedet muligt. Når du køber din nye seng, så skal du først og fremmest være opmærksom på, at du får en seng, der støtter dig på den rigtige måde.

 

Forlæng din sengs levetid

Sengens hårdhed er afgørende for, hvordan sengen vil støtte dig. Det afhænger derfor af din kropsbygning og også hvordan du sover. Sover du på siden, på maven eller måske ryggen? Det vil have betydning for, hvordan sengen skal være for at støtte netop dig og din krop på den bedst mulige måde. Når du har fundet den madras, som passer allerbedst til dig, så vil du også gerne beholde den i mange år. Derfor kan det være en stor fordel og en god investering at købe en topmadras til sengen. Der er flere fordelen ved en topmadras.

 

Et godt og trygt sted at sove

En helt klar fordel ved at få en topmadras er, at du kommer til at slide mindre direkte på din madras og derfor holder den i flere år. Det er langt billigere at skifte topmadrassen end selve madrassen, hvis der skulle blive brug for det. En anden og ikke uvæsentlig fordel ved at købe en topmadras er, at hvis du døjer med allergi over for husstøvmider, så har du mulighed for at vaske topmadrassen. Det er meget mere besværligt at få husstøvmider ud af madrassen, hvis du ikke har en topmadras imellem. Topmadrassen kan vaskes på vaskerier, så du er sikker på, at du slipper for husstøvmiderne. Der er altså god grund til at købe en topmadras, uanset om du skal have en ny seng eller det er til den, du har i forvejen.

 

Du kan finde et stort udvalg af topmadrasser herinde

 

Se også:

Dunlopillo basic skaber et godt miljø for kroppen om natten

En god hovedpude forbedrer din nattesøvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *