Læs mere om hvorfor du skal vælge stålaltaner

En altan af stål (foto minaltan.d)
En altan af stål (foto: minaltan.dk)

Når man står overfor at skulle vælge den nye altan, så er der mange overvejelser, der går forud. Det er en beslutning, som kommer til at påvirke hele det æstetisk udtryk på jeres bolig i mange, mange år frem. Man er derfor nødt til at forholde sig, hvordan selve bygningen ser ud, for at vælge den altan type, som passer allerbedst hertil. Der er flere forskellige modeller, man kan vælge mellem, men en af de mere klassiske altaner er modellerne i stål.

 

Skab din egen byhave

Der er flere fordele ved at vælge denne model. Uanset om det er en stor altan eller en af de mindre franske eller såkaldte spanske altaner, så har de et relativt let udtryk. Udtrykket er også tidsløst og man behøver derfor ikke at bekymre sig om, om det nu også vil se smukt ud om 10 eller 20 år. Dette er en meget stor fordel, for når du vælger en altan i stål, så vælger du en altan, der holder i mange år frem. Det er også en grundene til, at man anbefaler stål frem for eksempelvis aluminium. Galvaniseret stål har noget af det samme æstetiske over sig, som en aluminiumsaltan. Til gengæld har den også en meget længere levetid. Til sammenligning, så skal du regne med at en aluminiums altan holder i omkring 25 år, mens du kan regne med i hvert fald 30 år for en altan i stål. Dette har også betydning for, hvilket lån du kan få lov til at få i banken.

 

Få morgenkaffe på altanen

Er du ikke så meget for det rå udtryk, som du får med galvaniseret stål, så kan du også vælge andre løsninger, hvor stålet er malet. Det kan give et mere varmt udtryk. Det er lige nu meget modernet at kombinere mørkmalet stål med det varmere materiale træ. Her får du et helt andet udtryk, end når du vælger det mere rå stål. En ting er helt sikker. Uanset om du vælger den ene eller anden form for stål, så sørg for at vælge en type, der er behandlet grundigt, så du ikke kommer ud for rust. Det er heldigvis ikke så stort et problem, hvis du blot vælge den rette leverandør.

 

Du kan læse meget mere og finde din næste altan på minaltan.dk

 

Se også:

Få en dejlig udendørs plads med altaner

Altanafskærmning: Sådan bruger du din altan i de kolde måneder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *