Louise Roe stimulerer dine sanser

Louise Roe smelter kunst og boligindretning sammen (foto cahetu.com)
Louise Roe smelter kunst og boligindretning sammen (foto cahetu.com)

Kan boliginteriør stimulere ens sanser? Ja, det kan godt det, hvis der står Louise Roe på mærkatten. Det lyder måske lidt mærkeligt, men er ikke desto mindre tilfældet på grund af Louise Roes helt særlige design. Men hvordan kan det være, at Louise Roe kan stimulere ens sanser? Takket være hendes unikke brug af materiale i forskellige former og farver. Det er en helt speciel stil, som ingen andre kan prale af. Du kan altså være helt sikker på at få noget unikt i dit hjem.

Designet er inspireret af både storbyen og naturen. Umiddelbart to kontraster, men disse modsætninger formår Louise Roe at kombinere og ændre, så de giver en følelse af indre ro, glæde og balance i sindet. Meget fine ord for boliginteriør, men hvis du prøver det, vil du helt sikkert være enig med mig efterfølgende. Det er meget positivt!

Louise Roe = høj kvalitet

Kun det bedste er god nok, når det kommer til Louise Roe. På samme måde er det også med materialerne, hvor hun ikke går på kompromis. Det kommer selvfølgelig også dig til gode! For så kan du være sikker på at få fat i et produkt, som holder i lang tid.

De fleste kender nok Louise Roe for sine puder, men hun har dog også valgt at prøve kræfter med tøjdesign. Tøjlinjen er dog lille og meget eksklusiv, hvorfor du kan forvente en helt unik oplevelse, når du køber tøj fra denne talentfulde beklædningsdesigner.

Hvor kan du så få fat i Louise Roes sortiment? Det kan gennem internettet; f.eks. lige her. Her kan du finde frem til hendes imponerende vareudvalg, som byder på lækkert design i ligeledes lækre materialer. Disse elementer går op i en højere enhed og er i sandhed med til at stimulere dine sanser!

Se også andre artikler om design og indretning nedenfor:

Gør opvasken sjovere med et HAY viskestykker

Gå glad i bad – Pep dit badeværelse op med  smukke bruseforhæng

Vitrineskabe: Sådan bruger du gamle møbler i et moderne hjem

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *