Ryd op i stuen: Hæng TV’et op med et TV vægophæng

TV ophæng giver desuden mere gulvplads (foto vivotel.dk)
TV ophæng giver desuden mere gulvplads (foto vivotel.dk)

Er din stue også efterhånden blevet forvandlet til et stort rod? Bøger alle vegne der ligger i stakke på reolen og er faldet med bag ved den? TV’et der indtil videre ikke er kommet videre end til at stå på en tom trækasse på gulvet i stuen. Børnenes legetøj der ligger spredt ud over det hele, og som du og din mand op til flere gange dagligt falder over. Puder i sofaen ved siden af børnenes dyner. Brugte glas og kaffekopper på stueboret, der i den grad trænger til en våd klud. Ja du er ikke alene, hvis det kan være svært at vide, hvor man skal begynde i sådan et rod. Men her får du lidt inspiration til, hvordan du går i gang med at rydde op i stuen.

Hæng TV’et op på væggen og få en kasse til børnenes legetøj

Først og fremmest er det selvfølgelig med at få de gamle glas og kaffekopper ud i køkkenet og ind i opvaskemaskinen. Her efter er det en god ide at tage en tur i IKEA og købe en stor kasse. Her kan du nemlig putte alt børnenes legetøj i og stille den i et hjørne af stuen. Her kan de så have deres eget lille børne-hjørne, for børnene elsker sikkert at lege i stuen, og det skal de også have lov til. Men med en stor kasse til legetøj inviterer du dem også til at rydde op efter dem selv, når de har leget i stuen.

For at få lidt mere bar gulvplads og gøre stuen mere enkel er et godt trick at investere i et TV vægophæng, så I udgår at TV’et står på gulvet i stuen, hvor det også er i fare for at blive væltet af tumlende unger.

Find et TV vægbeslag her: http://www.vivotel.dk/produkter/tv-ophaeng

Find tests af fladskærme her: flatpanels.dk/tests

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *