Sæbedispenser fra Kontorting – velduftende, let og praktisk

Der er overraskende mange måder at vaske hænder på (foto kontorting.dk)
Der er overraskende mange måder at vaske hænder på (foto kontorting.dk)

Den gode løsning

Det er sjældent hverken sjovt eller særlig hygiejnisk at løbe ind i en lille, tør og beskidt gnalling af sæbe efter sit toiletbesøg. Mange mennesker har rørt ved den lille stump sæbe i løbet af dagen, og derfor sidder der bakterier i den. Hvorfor ikke undgå sådan en situation? Med en smart sæbedispenser er du sikret rene, velduftende hænder efter dit toiletbesøg, mens du samtidig kan blive fri for at bekymre dig om, om den sæberest, som er blevet brugt til at vaske adskillige hænder rene i løbet af dagen, er uhygiejnisk, for du ved, at sæbedispenseren frembringer helt ny, frisk og uberørt sæbe til dine hænder.

Glæd pengepungen og miljøet

Udover at score højt på hygiejne-barometeret, er sæbedispensere også den bedste løsning rent økonomisk. Det skyldes, at du bare kan tanke sæbedispenserens sæbe op, når der er behov for det, i stedet for at skulle ud og købe en ny, fuld sæbedispenser, når den gamle er tom. Her kan du bare finde refill-sæben frem og hælde frisk, duftende sæbe op, og så er sæbedispenseren ellers klar til at gøre resten. Det er praktisk, økonomisk og spare tid. Med en fast sæbedispenser er du som et ekstra plus også med til at passe på miljøet, fordi du ikke smider en masse tomme beholdere ud.

Varieret sortiment

Hos Kontorting kan du finde et bredt udvalg af lækre, funktionelle og innovative sæbedispensere. Her kan du finde modeller fra anerkendte mærker som Plum, Tork og Abena. Samtlig af vores produkterne er af høj kvalitet, så du er sikret en god oplevelse. Udover vores klassiske sæbedispensere, kan du også finde smarte sensor-funktions dispensere i vores sortiment. Sidstnævnte er en optimal løsning for eksempelvis arbejdspladser og institutioner. Så der er ingen tvivl om, at du ved Kontorting vil have en god mulighed for at finde, hvad du søger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *