Vin reol – stedet til opbevaring af alle dine gode vine

Det er langt lettere at opbevare flaskerne med en Vinreol (traevarer.dk)
Det er langt lettere at opbevare flaskerne med en Vinreol (traevarer.dk)

De fleste voksne mennesker nyder et godt glas rødvin. Det er én af de ting, man som ung teenager har svært ved at forestille sig, nogensinde skulle falde i ens smag – men pludselig er den der. Begejstringen for den røde eller klare væske, hvis smag er forskellig fra flaske til flaske, drue til drue. Og når først vinen har vundet indpas hos vores smagsløg, er vinen er yndet gaveide, når vi bliver inviteret til middag, fødselsdage og så videre.

Det betyder, at de fleste af os har rigtig meget vin stående, som vi ikke lige ved, hvor vi skal gøre af – før den skal drikkes, vel og mærke. Vinflasker er i sig selv ret dekorative. Der er tit flotte mærkater på, smuk skrift, og vinflaskens dybgrønne farve er også smuk. Derfor er det synd at gemme vinene væk i et skab, hvor du ikke ser dem, før de skal drikkes. Omvendt har man heller ikke lyst til at have flaskerne stående fremme på gulvet, hvor de vil tage alt for meget plads. Løsningen? En vinreol, der på dekorativ vis fremhæver dine vine – uden at stjæle gulvplads.

Stabl vin reol

Hvis du er blevet hook på ideen om en vinreol, er der flere forskellige måder, du kan vælge at bruge reolerne på. Du kan få dem fastgjort til væggen – det er pladsbesparende. Du kan stable vinreoler og have dem stående på jorden. Den løsning er særligt god, hvis du har meget plads i dit hjem – de stablede vinreoler vil nemlig give indtryk af en hel vinkælder, og det er ret sjovt.

Når I har fundet ud af, hvordan I vil have jeres reoler, så tag jeres gæster med på råd, når der skal vælges vin til middagen. Vin er nemlig et godt samtaleemne, og det er sjovt at se hinandens udvalg og smag og beundre de mange flaskers lækre indhold.

Klik her og find en vin reol

Se en test af god julevin hos politiken

3 thoughts on “Vin reol – stedet til opbevaring af alle dine gode vine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *