Vitrineskabe: Sådan bruger du gamle møbler i et moderne hjem

Vitrineskabe er perfekte til at fremvise arvestykker (foto traevarer.dk)
Vitrineskabe er perfekte til at fremvise arvestykker (foto traevarer.dk)

Måske har I arvet nogle flotte gamle møbler, eller måske har I fundet et fint gammelt vitrineskab eller en afsyret trækommode på et loppemarked, som I ikke kunne stå for. Mange mennesker er i hvert fald vilde med disse gamle flotte møbler, og der er også en vis charme ved dem, da de jo alle sammen fortæller en slags historie. Især kan det for mange være nostalgisk at have mormors gamle skænk stående i stuen, så man nærmest kan lugte, hvordan der lugtede hos hende. Eller bedstefars gamle lænestol. Men hvordan integrere man lige disse gamle møbler i et moderne indrettet hjem? Ja her får du en ide.

Anbring et gammelt vitrineskab i køkkenet

Har du for eksempel et gammelt vitrineskab, som du har arvet, ja så kan det faktisk fint gå samen med et nyt og moderne køkken. Måske er det i hel fin stand og er klar til at blive sat op i køkkenet, men er det lidt slidt, kan du også få det malet eller slebet inden, så det er helt fint igen.

Men stil vitrineskabet op ad den ene væg ved spisebordet, og fyld det op med alt fra tallerkner, vinglas, vandglas, vandkarafler og kaffekopper. Det fine ved et vitrineskab er jo nemlig, at man fint kan se, hvad der står derinde, da der jo er glas i lågerne. Så når det gamle skab får helt nye og moderne ting ind i det, fungerer det faktisk rigtigt fint samen og komplimenterer hinanden godt.

Desuden er et vitrineskab jo yderst praktisk, da der kan være enormt meget i det. Så længe skabet bare er robust, kan du fint putte alt det ind i det, som det kan bære.

Find et vitrineskab her

2 thoughts on “Vitrineskabe: Sådan bruger du gamle møbler i et moderne hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *