Derfor skal du måske have senge med elevation

En dejlig blød elevationsseng (foto sengespecialisten.dk)
En dejlig blød elevationsseng (foto sengespecialisten.dk)

Der er mange muligheder, når man skal ud og finde en ny seng. Og det er ikke sikkert, du lige har styr på, hvad du skal gå efter, eller hvad der er bedst for din krop. Ofte kommer mange frem til den løsning, at en elevationsseng er det rigtige. Det gælder især, hvis du døjer med en træls ryg eller smerter.

Fokus på dig 

Det der er allermest relevant for dig, der skal have en elevationsseng er, at den kan tilpasses dine krav og behov. Langt de fleste senge har muligheden for at elevation i hoved- og fodende af sengen, men har du mere specifikke krav, skal du være mere opmærksom. Vil du f.eks. gerne have en lydløs motor på sengen, skal du ud og give noget ekstra. Vil du måske have mere støtte i ryggen end i fodenden, skal du have en speciel madras, der kan levere det. Det kan også være, dine krav er så specifikke, at du er nødt til at skulle ud og have speciallavet hele sengen – fra stel til madras. Dog er det sjældent nødvendigt.

 

Husk garantien

Det vigtigste er, at du holder fokusset på dig og dine behov. Det kan være, at forhandleren vil sælge dig noget, hvor du er nødt til at gå på kompromis med dine behov, så gør det klart for dig selv, hvad de er, inden du går ind i butikken. Når du går ud og køber seng, det gælder sådan set både med en seng med eller uden elevation, så skal du huske, at du har en meget lang garanti på den. Det vil sige, at ligger du en måned på sengen, men din ryg f.eks. stadig har det dårligt, så har muligheden for at bytte sengen og prøve noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *