En pedalspand er en skraldeløsning helt i top

Med en affaldsspand og poser kommer der orden på arbejdsmiljøet (foto: kontorting.dk)
Med en affaldsspand og poser kommer der orden på arbejdsmiljøet (foto: kontorting.dk)

En pedalspand har længe været den foretrukne form for skraldespand i mange hjem og på mange arbejdspladser. Dette skyldes først og fremmest dens funktionelle design, der gør det muligt for dig at komme af med dit skrald uden at skulle bøje sig ned, hive en skuffe ud eller åbne et indtil selve skraldespanden, Med en pedalspand skal du blot trykke en enkelt gang med foden på den lille pedal og så åbner låget sig let og elegant. Når du så giver slip igen, lukker det glidende og lydløst. En pedalspand er en praktisk og hygiejnisk løsning til køkkenet såvel som badeværelset, da pedalen gør det nemt at åbne og lukke skraldespanden, mens låget sørger for at forhindre lugtgener i rummet.

 

Et flot industrielt strejf

Pedalspande er ofte kendt for deres flotte, industrielle design, der i mange nordiske lande i dag er blevet voldsomt moderne. Pedalspande fås i et hav af former og farver, men fælles for dem er ofte industrielle undertoner, som passer godt ind i køkkenet, på badeværelset eller det minimalistiske kontor. Anskaffer du dig en pedalspand i en flot stålfarve forstærker du blot dette industrielle udtryk, som tager sig rigtig flot ud i langt de fleste hjem, hvor de f.eks. fungerer som en smart kontrast til gamle antikke møbler eller noget mere nutidigt inventar. Ideen med at skraldet gemmes væk under et låg er også tiltrækkende fordi den gør at du ikke skal kigge på dit skrald mere en højst nødvendigt.

 

Flere designs der passer til indretningen

På den måde bliver diverse madrester, tom emballage eller andet affalds som man producerer i løbet af en dag hurtigt gemt væk ved et enkelt tryk med foden. Anskaffer du dig en pedalspand af god kvalitet vil låget også lukke helt tæt, så du ikke skal bekymre dig om spredning af bakterier rundt omkring i dit køkken. Derudover vil pedalen med større sandsynlighed holde i mange år uden at knirke eller gøre bøvl på anden vis.

Se det flotte udvalg af pedalspande her!

 

Få mere inspiration til hjemmet:

Bedre produktivitet med god skrivebordslampe

Lamineringsmaskiner beskytter væsentlige dokumenter og papirer

One thought on “En pedalspand er en skraldeløsning helt i top

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *