Køb et affaldsstativ og slip af med den dårlige lugt

Smart affaldsstativ (foto:kontorting.dk)
Smart affaldsstativ (foto:kontorting.dk)

Der er god grund til, at et affaldsstativ er så velkendt et fænomen, som det er. Det lille stativ på indersiden af skabet under din vask er nemlig noget der er i de fleste hjem. Du har det måske endda også derhjemme, så hvorfor ikke også få et affaldsstativ på kontoret? Det kan være en rigtig smart idé at få sådan et, for med et affaldsstativ kan du nemlig være sikker på, at lugten af dit affald, de mulige banafluer, der sværmer om affaldet som grib om et ådsel og synet af affaldet meget hurtigt forsvinder – det kræver nemlig ikke andet end at lukke den låge, som dit affaldsstativ befinder sig i. Få et affaldsstativ i kontorets køkken. Det er nemmere og mere praktisk end den løsning, som I har nu.

Affaldsstativet er også smart i hjemmet

Et affaldsstativ på indersiden af skabet under vasken er et velkendt fænomen i mange hjem: Både lejligheder og huse. Hvorfor ikke også gøre det til et velkendt fænomen i dit hjem? Som ovenstående kan det hjælpe dig med at få organiseret dit affald, og pga. den trange plads, som et affaldsstativ også giver dig (på godt og ondt), kommer du hurtigt i tanke om, hvornår dit affald skal smides ud. Der er imidlertid ingen vej udenom, når din affaldsspand, der står i dit affaldsstativ, er blevet fyldt op, bliver du nødt til at tage skraldet – og faktisk gå ned med det.

Et affaldsstativ kan hjælpe dig til at få gjort dit køkken mere hygiejnisk, både fordi de madrester og det snavs, der er i dit køkken efter den lækre omgang madlavning, som du har lavet til din familie, din kæreste eller din ven eller veninde, hurtigt kan smides ned i affaldsposen under køkkenvasken, og samtidig løfter det affaldet fra gulvet, så dit gulv er lige så rent som dit køkkenbord. Det er altså ikke kun praktisk og lækkert, at du ikke bør kigge alt for forfærdelig meget på dit skrald – det er også hygiejnisk og renligt. Ja, nærmest sund fornuft.

 

Køb et affaldsstativ til kontor eller hjem her

2 thoughts on “Køb et affaldsstativ og slip af med den dårlige lugt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *